Takımımız

2018 yılında Türk-Alman Üniversitesi çatısı altında kurulan kulübümüz, başta mühendislik öğrencileri olmak üzere tüm bölümleri bir araya getirerek, kariyer anlamında gelişim sağlamayı hedefleyen bir kuruluştur. Sevgi ve saygı dolu bir ortamda çalışarak ürettiğimiz içeriklerle öğrencileri kariyer, teknik ve kültürel açılardan besleyerek, mesleki potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyoruz. Büyük hedeflerimiz arasında, öğrencilerimizi ulusal ve uluslararası arenada rekabetçi bireyler haline getirmek bulunmaktadır. Profesyonel bir yaklaşımla, sektördeki ihtiyaçları anlamak ve öğrencilerimize bu ihtiyaçlara uygun şekilde rehberlik etmek, temel önceliğimizdir.

Misyonumuz

Misyonumuz, Türkiye’deki mühendislik öğrencilerinin bakış açılarını genişleterek, sunduğumuz etkinlikler ve paylaştığımız içeriklerle iş hayatına dair bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimizi sektörel yeniliklerle buluşturarak, kariyer odaklı gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Böylece, donanımlı ve vizyon sahibi bir mühendislik topluluğu oluşturarak, geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefliyoruz

Vizyonumuz

Vizyonumuz, öğrencileri geleceğin liderleri olarak yetiştirmek ve sektörde öncü firmalarla kurduğumuz güçlü iş birlikleriyle onlara sürdürülebilir kariyer fırsatları sunmak. Bu yolculukta, sadece mesleki alanda değil, aynı zamanda unutulmaz dostluklar kurabilecekleri, keyifli anılar biriktirebilecekleri bir aile ortamında desteklemeyi amaçlıyoruz. Birlikte büyüyerek, başta mühendislik alanında olmak üzere uzun ömürlü etkiler yaratmayı ve her bir öğrencinin başarı dolu bir geleceğe adım atmasına rehberlik etmeyi hedefliyoruz.

tr_TRTurkish